0
Your Cart

Maatwerk

U wil ook zo graag een model maar kan in onze collectie nog niet juist dat exacte vinden waarnaar u op zoek bent, ook dit is voor ons geen probleem.

Petit city heeft in het verleden al vele modellen voor klanten gemaakt. Dit werk hangt in kantoren, bij mensen thuis of wordt verzonden als relatiegeschenk. Onze modellen worden over het algemeen gewaardeerd door een grote verscheidenheid aan mensen. Of het nu een model is voor jezelf van de buurt waar je bent opgegroeid, de omgeving waar je beste vrienden trouwen, de opening van een nieuw bedrijfspand, … Als je het kan bedenken kunnen wij het hoogstwaarschijnlijk maken.

We kunnen van bijna elke locatie binnen Nederland een petit city maken. verder dan onze 3 standaard aangeboden kleuren gaan de mogelijkheden ook hier verder, bijna elke kleur behoort bij maatwerk tot de mogelijkheden. We zijn in staat om in-house te ontwerpen en 3D te printen zodat de levertijden steeds zo kort als mogelijk worden gehouden. We zullen eerlijk en open met u zijn over de beschikbaarheid van gegevens en de mogelijkheden van deze productietechnologie├źn, zodat u in overleg met onze expertise de beste beslissing kunt nemen voor uw behoeften.

Het voorbeeld hiernaast is een weergave van Port Hercules in Monaco, de omgeving waar ook de Grand Prix Formule 1 wordt verreden. Dit model is op maat gemaakt, meet 25x25cm en is geprint in de kleur wit.

Laat ons je helpen bij het ontwerpen van je volgende cadeau of kunstwerk!